AllNewz
Και πρόεδρος της αντικαρκινικής εταιρείας, και πρόεδρος της Big Tabacco

Δεν σας έχουμε καμία εμπιστοσύνη και αυτός είναι ο λόγος – Ελάτε να μας συλλάβετε όλους!

Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μόνο την κακή Μεσαιωνική περίοδο θυμίζει, την Ιερά Εξέταση και το φανταστικό κυνήγι μαγισσών

Και το πιο γελοίο, γίνεται από αυτούς που είναι απόγονοι του Διαφωτισμού, που ήταν ουσιαστικά αυτή που έφεραν την Επιστημονική επανάσταση του 17ου αιώνα, και που σήμερα συμπεριφέρονται ακριβώς με τον ίδιο Μεσαιωνικό τρόπο: Πίστευε ΑΥΤΟΥΣ και μη ερεύνα, οποιοσδήποτε επιστήμονας με διαφορετική άποψη από την κρατούσα κυβερνητική απειλείται με κυρώσεις ακόμα και διαγραφή από τον σύλλογό του, οι πολίτες και ειδικά οι γονείς με διώξεις, πρόστιμα, ακόμα και φυλάκιση, ενώ τα άρθρα και βίντεο που δεν αρέσουν λογοκρίνονται στο διαδίκτυο, όπως ακριβώς κάποτε έκαιγαν τα βιβλία στην πυρά.

Τι άλλαξε; Τι μεσολάβησε;

Δεν άλλαξε τίποτα, ενώ αυτό που μεσολάβησε είναι μια Ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Σωκράτης: Το 400 π.Χ., περίπου, ένας από τους μεγαλύτερους διδασκάλους όλων των αιώνων, εξαναγκάζεται να πιει κώνειο μετά από μια μήνυση ενός σκατόψυχου και μια δίκη η οποία έχει χαρακτηριστεί από πολλούς μελετητές ως παρωδία, όπου διατυπώθηκαν εναντίον του κατηγορίες για ασέβεια προς τους θεούς και για διαφθορά των νέων.

Χριστός: Γραμματείς και Φαρισαίοι, κι ένας Πόντιος Πιλάτος που νίπτει τας χείρας του, καταδίκασαν σε θάνατο τον Υιό του Θεού γιατί ήταν επαναστάτης και, όχι γιατί δεν τον πίστεψαν, αλλά επειδή τον φοβήθηκαν. Ήταν αυτός που είχε έρθει να διδάξει τη συγχώρεση και την Αγάπη, σε έναν λαό που πρέσβευε την εκδίκηση και το οφθαλμός αντί οφθαλμού.

Γαλιλαίος Γαλιλέι: Ιταλός φυσικός, μαθηματικός, αστρονόμος και φιλόσοφος, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην «επιστημονική επανάσταση». Λαμπρό παράδειγμα ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού οι σημερινές επιστημονικές κλίκες και το κατεστημένο συμπεριφέρονται ακριβώς όπως εκείνες πριν την επανάσταση. Η κύρια κατηγορία για την καταδίκη του Γαλιλαίου, το 1633, ήταν η αθέτηση του Διατάγματος του Καταλόγου Απαγορευμένων που δημοσιεύτηκε στις 6 Μαρτίου του 1616. Σύμφωνα με αυτό, δόθηκε εντολή στον Γαλιλαίο να μην υποστηρίξει, ούτε να υπερασπιστεί, ούτε να διδάξει με οποιονδήποτε τρόπο την άποψη της ακινησίας του Ήλιου και της κίνησης της Γης. Σύμφωνα με τον μύθο, ο Γαλιλαίος φεύγοντας από την Ιερά Εξέταση επέμεινε στην άποψή του, αναφωνώντας «Και όμως κινείται» (E pur si muove).

Mary Amdur: Ήταν Αμερικανίδα τοξικολόγος και ερευνήτρια δημόσιας υγείας που ασχολήθηκε κυρίως με τη ρύπανση (1921 – 1998). Κατηγορήθηκε για τη μελέτη των επιπτώσεων της αιθαλομίχλης στο Donora του 1948, οπότε εξέτασε συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της εισπνοής θειικού οξέος κάνοντας περάματα σε ινδικά χοιρίδια. Τα ευρήματά της σχετικά με τις αναπνευστικές επιδράσεις που σχετίζονται με το θειικό οξύ είχαν ως αποτέλεσμα να απειληθεί, να της κοπεί η χρηματοδότησή της και να χάσει τη δουλειά της στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ το 1953. Κυνηγήθηκε από τα ίδια τα επιχειρηματικά συμφέροντα που είχαν προκαλέσει τη ρύπανση.

Clarence Cook “C.C.” Little: Τι να πρωτοπεί κανείς γι’ αυτόν τον καλό κύριο (1888 –1971). Ήταν ερευνητής και ακαδημαϊκός διαχειριστής γενετικής, καρκίνου και καπνού. Σε ηλικία 33  ετών ήταν ήδη πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Maine. Λίγο μετά έγινε Πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν. Ήταν φανατικός υπερασπιστής της ευγονικής, του ελέγχου των γεννήσεων και της ευθανασίας. Το 1929 ανέλαβε ως διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Εταιρείας για τον Έλεγχο του Καρκίνου (αργότερα έγινε η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου (ACS)) και αργότερα, από το 1954 έως το 1969, διετέλεσε ως Επιστημονικός Διευθυντής του Επιστημονικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου της Επιτροπής Έρευνας για τη Βιομηχανία Καπνού. Με χορηγίες από τις καπνοβιομηχανίες έκανε διάφορες μελέτες σχετικά με το κάπνισμα, για να καταλήξει τελικά στο συμπέρασμα ότι το κάπνισμα δεν προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα και είναι πολύ μικρός παράγοντας.  Μια δεκαετία αργότερα είπε, “δεν υπάρχει αποδεδειγμένη αιτιώδης σχέση μεταξύ του καπνίσματος ή οποιασδήποτε ασθένειας”. Σύμφωνα με την προηγούμενη έρευνά του, πίστευε ότι η κύρια αιτία του καρκίνου ήταν γενετική, όχι περιβαλλοντική.

Shri Mataji Nirmala Devi: Πνευματική Μητέρα Ινδικής καταγωγής, είναι η εμπνεύστρια της μεθόδου Sahaja Yoga, μια μέθοδος ταχείας αφύπνισης και αυτοπραγμάτωσης με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες αφού βασίζεται στην αφύπνιση της Κουνταλίνης. Έδωσε αυτοπραγμάτωση σε εκατομμύρια κόσμου ανά τον πλανήτη, έστησε κοινωνίες-πρότυπα για μίμηση για τον υπόλοιπο κόσμο, δούλεψε νυχθημερόν χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για να στήσει μια οργάνωση που θα διέδιδε και θα εγκαθίδρυε τη διδασκαλεία της για να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο, να γίνει αρμονικός και ειρηνικός. Αυτό ήταν το όραμα της και πίστευε ότι μπορεί να συμβεί μόνο με πνευματική άνοδο, τη γνωριμία με τον Εαυτόν. Το παγκόσμιο κατεστημένο την ανεχόταν μέχρι που μια μέρα ανακοίνωσε στην ιατρική κοινότητα της Ινδίας, ότι θέλει να δημιουργήσει νοσοκομεία όπου θα θεραπεύει τον καρκίνο κι άλλες ψυχοσωματικές ασθένειες δίχως φάρμακα και χωρίς χρέωση στους ασθενείς. Οι ιατρικές της γνώσεις σε συνδυασμό με την Πνευματική της Φώτιση είχαν ήδη αποδείξει ότι υπάρχει τρόπος και η μέθοδός της είχε φέρει αποτελέσματα. Μετά από αυτό, άρχισε η αργή δολοφονία της με τη χορήγηση ακατάλληλων φαρμάκων παρά τη θέληση της από τον σύζυγό της, πρώην διπλωμάτη και άνθρωπο του ΟΗΕ, σε συνεργασία με άλλα άτομα του ΟΗΕ που είχαν διεισδύσει στην οργάνωση της. Ο θάνατος της ήταν μαρτυρικός γιατί κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα, και η δηλητηρίαση της με φάρμακα συνεχίστηκε παρά τις αντιρρήσεις της όταν βρισκόταν σε κατάσταση συνείδησης. Η οργάνωση της τώρα έχει σχεδόν διαλυθεί και διοικείται από άτομα εντελώς υποταγμένα σε αυτό ακριβώς που η ίδια ήθελε να πολεμήσει.

Καμία εμπιστοσύνη στο επιστημονικό κατεστημένο που διαπλέκεται με επιχειρηματικά συμφέροντα και πολιτικές εξυπηρετήσεις

Από τον Σωκράτη στον Γαλιλαίο, και μετά στα πιο σύγχρονα παραδείγματα, μαζί με τα λαμπρά επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας, έχουμε και την άλλη όψη του φεγγαριού, τη σκοτεινή. Και δυστυχώς, τελευταία, έχουμε περισσότερο τη σκοτεινή παρά τη λαμπερή.

Το δε θέμα της ασύρματης τεχνολογίας που η “επίσημη επιστημονική κοινότητα” μας διαβεβαιώνει ως ασφαλής, είναι ένα άλλο κεφάλαιο από μόνο του, και μάλιστα τεραστίων διαστάσεων.

Βλέποντας μια επιστημονική κοινότητα να αλλάζει απόψεις σαν να είναι σώβρακα, μόνο γέλωτα μπορεί να μας προκαλέσει. Την τελική ευθύνη τι θα κάνουμε στο σώμα μας και στο σώμα των παιδιών μας, πρέπει και θα έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι πολίτες και μόνο!

Στο όνομα του Χριστού που δίδαξε την Αλήθεια, στο όνομα του Σωκράτη που δίδαξε την Αλήθεια, στο όνομα της Σρι Μάτατζι που δίδαξε την Αλήθεια, στο όνομα του Γκάντι του μοναδικού πολιτικού ηγέτη που μπορεί να τιμήσει τον χαρακτηρισμό αυτό, καλώ όλους τους Έλληνες και ειδικότερα τις Ελληνίδες μάνες να πράξουν αυτό που οι ίδιοι και οι ίδιες θεωρούν σωστό κατά τη δική τους συνείδηση. Ειδικά εκείνες τις μάνες, που τις χαρακτηρίζει το μητρικό ένστικτο και όχι η προσθετική γλουτών και στήθους, και το my style rocks.

Κι αν αυτά που λέω ενοχλήσουν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρακαλώ, ελάτε να με οδηγήσετε στον εισαγγελέα, γιατί θέλω να τον δω και θα μου κάνετε χάρη να με πάτε εσείς και να μην τον ψάχνω μόνη μου για ραντεβού. Έχω κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες μαζί του, και ερωτήματα να θέσω: Πως κε εισαγγελέα όταν σας πάει κάποιος μια τεκμηριωμένη καταγγελία για όχι νόμιμη λειτουργία πύργου ΟΤΕ στο Πήλιο, εσείς την στέλνετε σε άλλη πόλη που δεν υφίσταται βλάβη από αυτόν, και ο εκεί εισαγγελέας την πετάει στο αρχείο; Ιδού η απορία μου…

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares