AllNewz

Δείτε «πως»… η καιρική βόμβα «Ιανός»

Η χώρα μας αναμένεται να φάει μια ακόμα καιρική βόμβα στα πλαίσια της βιωματικής εκπαίδευσης των πολιτών από τα γκλομπαλιστικά κέντρα που ελέγχουν απόλυτα τη ζωή μας, και φυσικά, και τον καιρό

Λαός πεινασμένος πάντα νικημένος και μια Πανδημία μαζί με την Κλιματική Αλλαγή είναι ό,τι πρέπει για να καταστραφούν οι οικονομίες και να τεθούν νέοι όροι από την παγκόσμια ελίτ στις μάζες που τους βαραίνουν τόσο πολύ και δεν λένε να σταματήσουν να γεννούν παιδιά, παρά την δραματική μείωση που σημειώνεται παγκόσμια τελευταία.

Το wiki στο λήμμα Mediterranean tropical-like cyclones ή εν συντομία medicanes, ήδη προσέθεσε και τον «Ιανό» ακόμα δεν τον είδαμε στην πόρτα μας.

Το “σπάνιο” αυτό φαινόμενο εμφανίζεται όλο και πιο συχνά τελευταία λόγω… “Κλιματικής Αλλαγής”. Ή αλλαγής στην τεχνολογία χειραγώγησης καιρού, όπως το πάρει κανείς.

Σχετικά πρόσφατα καταγράφονται ένας το 1969, δύο το 1982-83, ένας το 1995, δυο το 1996, ένας το 2006, και μετά έχουμε 2011, 2014, 2016, 2017, 2018, και αύριο, 2020.

Μέχρι το 2014  “έπαιζε” πολύ το HAARP σε συνεργασία με τοπικά παραρτήματα και στρατιωτικά ραντάρ, στη συνέχεια έκλεισε, μετά ξανάνοιξε με νέα διεύθυνση αλλά έτσι κι αλλιώς, το 2014, Αμερικάνος δημόσιος υπάλληλος παραδέχτηκε τη χρήση και δυνατότητες του «σούπερ όπλου» HAARP ωστόσο ανέφερε τον ξεπερασμένο στρατιωτικό του ρόλο, και ότι υπάρχει άλλη τεχνολογία τώρα. Να μην είναι οι δορυφόροι; Και όχι μόνο.

Η εικόνα από τη NASA στις 14 Σεπτέμβρη ήταν αυτή για την περιοχή μας και την Ελλάδα – γεμάτη ηλεκτρομαγνητικά κύματα στα νέφη:

Σήμερα είναι αυτή από μακριά, φαίνεται ο κυκλώνας κι αν ζουμάρεις βλέπεις κι άλλα: φουλ ψεκασμούς πάνω Κροατία, Βοσνία, Σερβία, αλλά και κάτι κυκλικούς στην Ιταλία κι από κάτω… ο κυκλώνας μας έρχεται εμπρός βήμα ταχύ:

Είναι η ΙΔΙΑ cult που θέλει να εμβολιάσει όλον τον πλανήτη και ψάχνει ή κατασκευάζει αφορμή, αυτή που χειραγωγεί το κλίμα, για να μας επιρρίπτει ευθύνες ότι παράγουμε CO² με τις δραστηριότητες μας αλλά ακόμα και με την αναπνοή μας – άντε βάλτε και καμιά μάσκα!

Και σαν να το βλέπω το έργο: Θα γίνει για μια φορά στην Ελλάδα ο κακός χαμός και την επομένη, εκεί που θα μετράμε θύματα και ζημιές, ταυτόχρονα θα παίζει ο Γκέμπελς την κασέτα της Κλιματικής Αλλαγής και τις ενοχοποιήσεις και καλά τι πλανήτη θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. ΑΠΕ, καλέ! Όσο η σημερινή πιτσιρικαρία που την έχουν σκάσει με την μάσκα γίνει ενήλικη, ό,τι αιολικό πάρκο φυτεύουν ΣΗΜΕΡΑ θα το βρει ΑΥΡΙΟ εντελώς ψόφιο, και με ένα πανάκριβο βάρος στην πλάτη καθώς θα πρέπει να το αποψιλώσει και να φυτέψει νέο!

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares