AllNewz

Μεγάλη Επανεκκίνηση και Ανθρωπογεωμηχανική: Ένα έγκλημα σε εξέλιξη

Καταρχάς να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για το γεγονός ότι μου έκανε το έργο ευκολότερο – Αφύπνισε κατά λάθος πολύ κόσμο!

Παντρεύοντας την Πανδημία με την Κλιματική Αλλαγή στο σχέδιο του η Μεγάλη Επανεκκίνηση, αφύπνισε μεγάλη ομάδα πολιτών που από…. “μη ψεκασμένοι” ή αδιάφοροι, επιτέλους κατάλαβαν ότι η “εξωγήινη” τάξη της παγκόσμιας ελίτ δεν αστειεύεται πλέον και είναι ικανή για όλα.

Τις μέρες των Χριστουγέννων, που συμπωματικά είναι και η εκκίνηση των παγκόσμιων εμβολιασμών, το κλίμα δέχεται απανωτά χτυπήματα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν διάφορα ακραία φαινόμενα που θα αλείψουν περισσότερο βουτυράκι στην κλιματική ατζέντα.

Εδώ και μερικές μέρες, στην περιοχή μας -μικρή και ευρύτερη, ξεκινώντας από Μαγνησία, Ελλάδα, Ευρώπη- βλέπουμε μπαράζ χημικών αεροψεκασμών και μικροκυμάτων.

Στο Βόλο μάλιστα, η αιθαλομίχλη βάρεσε κόκκινο, κι έμοιαζε κάτι μεταξύ Δελχί και Πεκίνο. Να φταίνε μόνο οι βιομηχανίες, τα αυτοκίνητα και τα τζάκια; Όχι όταν έχεις κάνει το τεστ κι έχεις δει ξανά πως όταν ψεκάζουν σε 5-6 ώρες τα σωματίδια ανεβαίνουν στα ύψη! Όχι όταν οι καιρικές προβλέψεις λένε ήλιο ή ελάχιστη συννεφιά κι εσύ βλέπεις μεταλλικά σύννεφα μετά από πασαρέλα αεροπλάνων.

Αυτές ήταν οι προβλέψεις:

Αυτή ήταν η πασαρέλα, τα μικροκύματα και το χημικό αποτέλεσμα:

Κι αυτές ήταν και οι τραγικές εικόνες της ΝΑΣΑ από τη μεσογειακή γειτονιά μας, με την Αίτνα μάλιστα στην Ιταλία να έχει ξυπνήσει πάλι για μια ακόμα φορά:

Μηχανική σε ανθρώπους έχουν σκοπό να κάνουν τα εμβόλια, κι αυτό ήδη το έχει καταλάβει τουλάχιστον ένας στους δυο πολίτες, παγκοσμίως. Μηχανική στη Γη (Γεωμηχανική) κάνουν ήδη εδώ και τρεις δεκαετίες, ωστόσο το ποσοστό του κόσμου που το έχει αντιληφθεί μπορεί να μην είναι στο 50% -αν και όχι ευκαταφρόνητο- αλλά πλέον έχει αρχίσει και ψάχνεται, ακούει και κολλάει τα κομμάτια του παζλ.

Σχόλιο φίλης στη σελίδα Επιβιώνουμε για το ντοκιμαντέρ της Γεωμηχανικής στην ΕΡΤ3

Μα και δεν κρύβονται άλλωστε, όταν αραδιάζουν το ένα συνέδριο μετά το άλλο, το ένα άρθρο μετά το άλλο ότι στους στόχους τους είναι η Γεωμηχανική, τάχα για την αντιμετώπιση της “πανδημίας” του κλίματος.

Και στην τελική, είναι οι ίδιοι που λανσάρουν τις δυο ατζέντες, είτε ξεχωριστά είτε και μαζί: Μπιλ Γκέιτς, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, οι περισσότερες κυβερνήσεις, ΟΗΕ, Ινστιτούτο Ροκφέλερ κ.λπ είναι ενορχηστρωτές και για τις δυο ατζέντες. Στο παρεάκι μπαίνει και ο Έλον Μασκ που θέλει να μας κάνει και ανθρώπους υβρίδια.

Ωστόσο αυτό που πρέπει να κατανοήσουν όλοι, είναι ότι η ασύρματη τεχνολογία παίζει το ρόλο-κλειδί στην όλη υπόθεση, γι’ αυτό και προωθείται με ταχύτητα φωτός. Είναι αυτή που μπορεί να επέμβει και σε ανθρώπους και στο κλίμα.

Αλλά υπάρχουν και καλά νέα: Όπως κάθε έγκλημα, ούτε και αυτό είναι τέλειο. Έχει δυο σοβαρά σφάλματα. Το πρώτο, όπως είπα, είναι ότι άθελα τους αφύπνισαν πολύ κόσμο πια. Το δεύτερο, κι ακόμα πιο δυνατό, λυπάμαι αλλά… δεν θα σας το αποκαλύψω! Έτσι κι αλλιώς δεν αφορά το άμεσο μέλλον, και δεν θέλω να ξέρουν ποιο είναι για να το διορθώσουν. Αλλά… είναι μέγα σφάλμα, πιστέψτε με!

Έχετε πίστη στον Θεό, στο Χριστό και την Παναγιά, έχετε πίστη στο Άγιο Πνεύμα. Δύσκολοι οι καιροί, αλλά επιλέξαμε ή επιλεχθήκαμε αυτούς να βιώσουμε, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους καλούς μου αναγνώστες!

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares