AllNewz

Κι άλλη… «Γεωμηχανική» για την Ελλάδα;

Κι άλλη… «Γεωμηχανική»; – Η τέφρα της Αίτνα και πάλι στην Ελλάδα!

Πολλά θα έχετε ακούσει τελευταία για τη Γεωμηχανική, που μάλιστα χρηματοδοτεί και ο αγαπητός σε όλους «φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς, προκειμένου να μας κρύψει τον ήλιο για… το καλό μας, βέβαια. Ποια βιταμίνη D και ποιες επιπτώσεις στις καλλιέργειες – αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κοινωνιοπαθή που θέλει να μειώσει τον πληθυσμό για.. “να σώσει τον πλανήτη”!

Και παρότι η Γεωμηχανική είναι περισσότερο ταυτισμένη με τους λεγόμενους αεροψεκασμούς και την διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας από ψηλά, ωστόσο δεν είναι η μοναδική μέθοδος. Τεχνητά δάση, καθρέφτες στο Διάστημα, τεχνητά νέφη, διασπορά σιδήρου στη θάλασσα, τεχνητές εκρήξεις ηφαιστείων, είναι ορισμένες από τις προτάσεις της Γεωμηχανικής «για τη σωτηρία της ανθρωπότητας».

Αλλά τι να τα κάνεις τα τεχνητά ηφαίστεια όταν έχεις τα αληθινά που μάλιστα -όπως λένε οι παρατηρητές- τελευταία έχουν ξυπνήσει και πολλά από αυτά που κοιμόντουσαν για χρόνια;

Την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, αλλά και στην γειτονική Ιταλία, την παλεύαμε με την επισκεψιμότητα της σκόνης από την Αφρική. Πρώτα μας το ανέφεραν ως  το “σπάνιο αυτό Ανοιξιάτικο φαινόμενο”, μετά από πολλές πυκνές και Αρμένικες βίζιτες είπαν “θα το μελετήσουν”, το φόρτωσαν κι αυτό στην Κλιματική Αλλαγή, και στο τέλος έγινε μια κακιά συνήθεια που δεν λέει να κοπεί, ούτε Φθινόπωρο, ούτε Χειμώνα, ούτε Καλοκαίρι.

Από φέτος όμως, η Ελλάδα απέκτησε κι άλλον ένα ακόμα «επισκέπτη»…

Εκπομπές διοξειδίου του θείου από την έκρηξη της Αίτνας

Μάλιστα. Η Αίτνα βρυχάται, και οι εκπομπές διοξειδίου του θείου «έρχονται» προς Ελλάδα μεριά.

Μάλιστα, το αγαπητό μας meteo, στις αρχές Μαρτίου παρουσίασε την πορεία του ηφαιστειακού νέφους αερίων και τέφρας από την Αίτνα έως την Αθήνα, όπως την κατέγραψε ο ευρωπαϊκός μετεωρολογικός δορυφόρος Meteosat-11.

Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για αυτή την οπτική παραγωγή, γιατί μπορούμε να δούμε εκτός από τη μεταφορά του νέφους (που σημειώνεται με κόκκινο) και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που διαγράφονται στα νέφη (κάτω από τις σημειώσεις με κόκκινο), το ίδιο από ένα σημείο και μετά στην περιοχή της Τουρκίας. Όπως θα δείτε, οι κατσαροί κυματισμοί δεν έχουν να κάνουν με ανέμους, αφού παραμένουν σχεδόν σταθεροί καθώς τα νέφη κινούνται στις συγκεκριμένες περιοχές οι οποίες δέχονται την ακτινοβολία.

Φυσικά θέλει καλή προσοχή και μεγέθυνση εικόνας για να το δείτε ακόμα καλύτερα:

Ναι, σε έξι ώρες το τοξικό νέφος ήταν εδώ.

Χτες ο Σάκης Αρναούτογλου μας έδειξε πως στροβιλίζονται οι εκπομπές διοξειδίου του θείου από την έκρηξη της Αίτνας πάνω από την Κρήτη. Κι έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

Οι εκπομπές διοξειδίου του θείου SO2 της 17ης στη σειρά έκρηξης της Αίτνας μαζί με το λοφίο της κινήθηκαν τις τελευταίες ώρες ανατολικότερα, πάνω από την Κρήτη στροβιλιζόμενες γύρω από το εαυτό τους, σε σχήμα σαλιγκαριού όπως φάνηκε σήμερα από τους δορυφόρους και πάνω από τα Δωδεκάνησα Πηγή: Copernicus, Sentinel5p. Για τις όποιες συνέπειες, αν υπάρχουν, όσοι είναι ειδικοί θα ήταν καλό να μας διαφωτίσουν!

Και βρέθηκε ένας “ειδικός” – απόφοιτος στο τμήμα φυσικής, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – και απάντησε:

Βρε ποιος τις χε… τις συνέπειες στην υγεία μας, στις καλλιέργειες, στα έμβια όντα κ.λπ. Ο Πλανήτης πάνω απ’ όλα!

Και μπαίνουμε εκ νέου στις εικόνες της ΝΑΣΑ, και για μια ακόμα φορά βλέπουμε το “χεράκι” του Τέσλα να κατσαρώνει τα νέφη.

Κι έτσι, αφρικάνικη σκόνη (τοξική) από τη μια, και τέφρα (τοξική) από την άλλη, ήρθε κι έδεσε.

Και τι άλλο έχουμε τους τελευταίους μήνες; Μια τη Σιβηρία να κατεβαίνει, μια την Αφρική να ανεβαίνει κι όλο μαζί, μεταφράζεται σε έντονη σεισμική δραστηριότητα!

Τώρα, αν ο Πλανήτης θα είναι καλά πνιγμένος με τόσους δορυφόρους που ακτινοβολούν (τυχαία ή επίτηδες) πέρα από τις επίγειες πηγές ακτινοβολίας, και μια ξυπνάνε τα ηφαίστεια, μια πάνε βόλτες οι σκόνες και τρεις αδειάζουν οι Πόλοι, αυτό μένει να το δούμε. Μόνο που αν “το δούμε”, ίσως θα είναι πολύ αργά για να πούμε σε όλα αυτούς που πολλά ξέρουν και λίγα λένε, σας τα ‘λεγαν οι «ψεκασμένοι» αλλά δεν τους ακούγατε.

Πάντως Γεωμηχανική αυτό δεν το λες. Μάλλον για Οπλοποίηση Περιβάλλοντος μοιάζει…

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares