AllNewz

Παγκόσμια Ημέρα… Υποκρισίας!

Λένε ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιείς τους φόβους και τις αδυναμίες σου, γιατί μπορεί μια μέρα να γίνουν όπλα στα χέρια του εχθρού σου – Σήμερα, όμως, θα κάνω την εξαίρεση…

Αν θες να με βγάλεις από τα ρούχα μου, να με βγάλεις από την κατάσταση Νιρβάνα, δεν έχεις παρά να μου πεις… ΟΗΕ!

Μόνο στο άκουσμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών, ανεβάζω πίεση και παθαίνω ταχυκαρδία, ενώ πρέπει να καταβάλω ιδιαίτερη προσπάθεια στη διαχείριση θυμού.

Σήμερα λοιπόν, απ’ όλο το υποκριτικό συνολάκι των “Παγκοσμίων Ημερών” που έχουν θεσπίσει οι εκπρόσωποι του οξαποδώ, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας.

Μάλιστα. Και που «εστιάζει»; Στις «Νέες τεχνολογίες, ταχεία αστικοποίηση, μετανάστευση, δημογραφική και κλιματική αλλαγή, που διαμορφώνουν δραματικά τον κόσμο μας», σύμφωνα με τους εγκληματίες.

Δηλαδή, σε όλα εκείνα τα προβλήματα που είτε οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει με τις πολιτικές τους, ή δεν κούνησαν το δαχτυλάκι τους τόσα χρόνια για να βρεθούν λύσεις – βλέπε Γάζα μέρες που είναι.

Νέες Τεχνολογίες;

 1. Ρομπότ τρώνε τις θέσεις ανθρώπων εργαζόμενων και δημιουργούν νέες στρατιές ανεργίας. Που είναι η μέριμνα του ΟΗΕ;
 2. Η ασύρματη τεχνολογία επιβαρύνει με ηλεκτρομαγνητική ρύπανση το περιβάλλον αυξάνοντας ασθένειες όπως, καρδιακά, εγκεφαλικά, καρκίνος, κατάθλιψη και αυτοκτονίες, στειρότητα. Που είναι η μέριμνα του ΟΗΕ; Ο ΠΟΥ-να-τον-πάρει-ο-διάολος που είναι όργανο του ΟΗΕ, σφυρίζει στον αέρα σχετικά με το θέμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και… όλο “το ερευνά”!
 3. Κοινωνική αποβλάκωση με τους πολίτες -ειδικά τους νέους- με ένα κινητό ή τάμπλετ στο χέρι αντί αληθινής συναναστροφής. Τηλεργασίες και αποκλεισμός. Εθισμός στο διαδίκτυο. Που είναι η μέριμνα του ΟΗΕ;

Ταχεία αστικοποίηση;

 1. Αφού η δικιά του η Ατζέντα 21/30 με τις “έξυπνες πόλεις” δεν την προωθεί; Τι να λέμε τώρα; Μπουζουριάστε τους όλους στις smart cities, για να νομίζουν ότι υπάρχει και υπερπληθυσμός, αλλά να τους ελέγχουμε και καλύτερα. Άααδειος στο μεταξύ ο πλανήτης, αλλά άμα είσαι στη φάκα, δεν το παίρνεις και χαμπάρι!
 2. Κόψ’ τους και τις πολλές μετακινήσεις στας εξοχάς, γιατί το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και τα δάση στους λύκους και τις αρκούδες! Μόνο με ποδήλατα στας smart cilties, άντε και κανένα ηλεκτροκίνητο για τους έχοντες και κατέχοντες. Οι υπόλοιποι ΜΜΜ με wifi και ποδαράτο!
 3. Κι από δουλειά; Μόνο στις τεχνολογίες ή… επιδόματα για όσους δεν έχουν “τις δεξιότητες”.

Μετανάστευση – Δημογραφικό;

 1. Η καλύτερη του ΟΗΕ. Πότε έλυσε ένα θέμα μεταναστευτικό; Πότε σταμάτησε έναν πόλεμο, σύρραξη, ή εμφύλιο; Πότε σταμάτησε μια πείνα; Πότε έβαλε χέρι στις offshore των πλουσίων και στις κοινωνικές ανισότητες; ΠΟ-ΤΕ!

  OHE: Ολόκληρη γενιά παιδιών στην Υεμένη θα χαθεί από την πείνα, εκτός αν λήξει ο πόλεμος – Ε, αφήστε τον να “λήξει΄” μόνος του!

 2. Η επίσημη πολιτική του ΟΗΕ είναι να “λυθεί” το παγκόσμιο δημογραφικό πρόβλημα με μετακινήσεις πληθυσμών. Έτσι χάνει κανείς και το μπούσουλα με το πόσα δισεκατομμύρια είναι ο παγκόσμιος πληθυσμός.
 3. Τον Ιούλιο του 2020, έγραφαν ότι ο ΟΗΕ “έπεσε έξω” στις προβλέψεις του: «Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μειωθεί ήδη από το δεύτερο μισό αυτού του αιώνα στα 8,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους το 2100, ήτοι 2 δισεκατομμύρια λιγότερα από τις προβλέψεις του ΟΗΕ, σύμφωνα με μελέτη που προβλέπει ανατροπές στην παγκόσμια ισορροπία και στους κόλπους των κοινωνιών». Ούτε αυτό ισχύει, και σας το υπογράφω να το δώσετε να το διαβάσουν τα εγγόνια – πείτε τους, το είχε πει η AllNewz το 2021: Το 2100, αν κάποιος δεν βάλει φρένο στους εγκληματίες, ο πληθυσμός θα είναι κάτω από 2 δισεκατομμύρια! Υπογραφή, AllNewz.
 4. Πείτε μου, για δημογραφικό κλαίγονται, αλλά ποια χώρα έδωσε κίνητρα για μεγάλες οικογένειες; Κι άμα θες παιδιά, ΔΕΝ καλείς την Κοντσίτα στον ΟΗΕ για να αναδείξεις την “διαφορετικότητα” στο πρόσωπο ενός ερμαφρόδιτου!

Κλιματική Αλλαγή;

 1. Εδώ γελάνε και οι κότες. Η “μυστική” Γεωμηχανική με τις ευλογίες του ΟΗΕ, κοινό μυστικό. Το ξέρει ακόμα και η σκύλα μου.
 2. Η Οπλοποίηση περιβάλλοντος και καιρού, επίσης κοινό μυστικό. Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να μην το γνωρίζει, αλλά… όποιος κρατάει το όπλο κερδίζει και στα χαρτιά – το ξέρουμε κι από τις ταινίες Γουέστερν! Οπότε οι πλούσιες χώρες επιλέγουν την ανάπτυξη δικών τους όπλων, οι πιο φτωχές ψάχνουν να βρουν μαφιόζο “προστάτη” και φυσικά… πληρώνουν και το τίμημα. Βλέπε ακραία φαινόμενα, που τελικά έχουν επιλεκτική τάση σε ποιες περιοχές εμφανίζονται.
 3. Και όλες μαζί μούγκα στη στρούγκα, γιατί η “Κλιματική Αλλαγή” είναι και καλή μπίζνα για τους επιχειρηματίες, αλλά και ένας ακόμα λόγος για περιορισμό ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλεγχο πληθυσμού.
 4. Να τρώμε έντομα αντί για κρέας, λέει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών, για να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Μετά, αφού τα ανακοινώνουν όλα αυτά, οι ίδιοι πάνε για ένα μπιφτέκι Kobe που μπορεί να ξεπεράσει και τα 1000 δολάρια το κιλό, χτυπάνε κι ένα ακριβό κρασάκι κα…. κάνουν και κανένα Αβάνας, έτσι… για χαλάρωση!

Σου λέω, θες να με νευριάσεις; Πες μου απλά… ΟΗΕ. Οργή Θεού, νιώθω μέσα μου!

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares